ul. Kłopotowskiego 11, Warszawa
Poniedziałek - Piątek 9:00 - 17:00

TEL. 505 052 231   

KONTAKT O SZKOLE GALERIA KURSY DLA BEZROBOTNYCHO NAS W MEDIACH

O nas w mediach

Warsztaty Kulinarne

 

NASI KULINARNI MISTRZOWIE

 

   JERZY SOBIENIAK "Pytanie na śniadanie" TVP 2

                ANDRZEJ ANDRZEJCZAK

 

 

 

FORMA WARSZTATÓW

 

Gotowanie na przygotowanych wcześniej, w pełni wyposażonych stacjach "Live Cooking";

Bogate i autorskie menu, które można przenieść do domowej kuchni;

Świetna zabawa poprzez integrację grupy;

Fizjonomia smaku, poznawanie technik gotowania;

Świetny pomysł na "wigilię firmową".

 

 

 

RODZAJE WARSZTATÓW 

 

Zarządzanie od kuchni - warsztat dynamiczny - doskonalenie umiejętności oraz organizacji pracy zespołu;

 

Hell's Kitchen - praca pod presją czasu w autokratycznym modelu zarządzania;

 

Warsztaty smaku - tworzenie akordów smaku z przypraw jednorodnych i łączenie ich z różnorodnymi

produktami.

 

 

 

ZAPEWNIAMY:

 

- profesjonalne i wyposażone atelier, w których możemy przeprowadzić warsztaty;

- zespół oraz sprzęt potrzebny do przeprowadzenia zajęć;

- doskonałą zabawę w dowolnej konwencji/ unikalną formę imprezy firmowej;

- potrzebne zakupy.

 

 

W celu przygotowania szczegółowej oferty skrojonej na miarę Państwa potrzeb zapraszamy do kontaktu.

  

Działamy na terenie całej Polski.