Kursy barmańskie | Ogólnopolska Szkoła Barmanów | Warszawa

Czekaj...

Nasza kadra

Adrian Kamiński

Pochodzi z Warszawy. Studiował inżynierię produkcji, jednak w trakcie nauki pasja do miksologii pochłonęła go na tyle, że przerwał studia i całkowicie poświęcił się barmaństwu i gastronomii. Skrzydła rozwinął w warszawskich lokalach Bazar i Bistro pod Sowami, gdzie szybko został szefem baru. Obecnie pracuje w słynnym warszawskim koktajl-barze Kita Koguta.

Tytan pracy, człowiek „nie do zdarcia”. Nieustannie inwestuje we własny rozwój, nie przepuści żadnej okazji do poszerzenia wiedzy i umiejętności. Miłośnik produktów „home-made”, ascetycznych dekoracji i nieoczywistych połączeń smakowych. Zwycięzca konkursów sprzedażowych marek Bombay Sapphire i Martini, dzięki czemu miał możliwość od podszewki poznać miejsca powstawania tych alkoholi. Ulubioną formą spędzania wakacji Adriana jest odwiedzanie kultowych europejskich barów. W rzadkich chwilach, kiedy nie pracuje lub nie uczestniczy w szkoleniach, zajmuję się swoją drugą pasją, piłką nożną. A od niedawna sporo miejsca w jego życiu zajmuje nowa miłość – malutki kot Bolek.

Napisali o nas