ul. Kłopotowskiego 11, Warszawa
Poniedziałek - Piątek 9:00 - 17:00

TEL. 505 052 231   

KONTAKT O SZKOLE GALERIA KURSY DLA BEZROBOTNYCHO NAS W MEDIACH

Najbliższe terminy

Katowice
tryb tygodniowy:

26 - 30 czerwca 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

28 sierpnia - 1 września 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

23 - 27 października 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

Szczecin
tryb tygodniowy:

3 - 7 lipca 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

4 - 8 września 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

6 - 10 listopada 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

Łódź
tryb tygodniowy:

10 - 14 lipca 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

11 - 15 września 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

13 - 17 listopada 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

Wrocław
tryb tygodniowy:

17-21 lipca 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

25-29 września 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

27 listopada - 1 grudzień 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

Warszawa
tryb tygodniowy:

24-28 lipca 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

18-22 września 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

20-24 listopada 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

Poznań
tryb tygodniowy:

31 lipca - 4 sierpnia 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

2 - 6 października 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

4 - 8 grudnia 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

Kraków
tryb tygodniowy:

7 - 11 sierpnia 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

9 - 13 października 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

11 - 15 grudnia 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

Gdańsk
tryb tygodniowy:

21 - 25 sierpnia 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

16 - 20 października 2017 r. w godzinach 9.00-17.30

 

Szkolenie Manager Gastronomii

Opis szkolenia
 

 

Czas szkolenia: 5 dni (50 godzin lekcyjnych).

 

Zajęcia: w godzinach 9.00-17.30 od poniedziałku do piątku.

 

Dla kogo przeznaczone jest szkolenie:

– dla osób pragnących rozpocząć pracę na stanowisku menadżera w branży gastronomicznej;

– dla obecnych menadżerów lub restauratorów;

– dla osób planujących otworzyć własny lokal gastronomiczny.

 

Zakres szkolenia:

Jest to kompleksowe szkolenie przygotowujące od podstaw do efektywnego zarządzania lokalem gastronomicznym. Szczegóły w zakładce program.

 

Wykładowcy:

Szczegóły w zakładce O szkole.

 

Miejsce:

Szkolenie organizowane jest w 8 miastach (szczegóły w zakładce miasta i terminy).

 

Termin: 

Szkolenie odbywa się regularnie kilka razy w roku  (najbliższe szkolenie sprawdź w zakładce terminy).

 

Liczba uczestników:

Szkolenie odbywa się w grupach od 4 do 12 osób.

 

Certyfikat:

Manager Gastronomii w języku polskim i angielskim. Każdy certyfikat opatrzony jest hologramem uniemożliwiającym jego podrobienie. Na wniosek uczestnika szkolenia, wystawiamy certyfikat również w innych językach obcych.

 

Cena: 1200zł.

 

Płatności:

W celu rezerwacji miejsca na szkoleniu wymagana jest wpłata zaliczki 200zł.

 

 

Szkolenie organizowane jest we współpracy z HorArt HoReCa Academy Poland.

Szkoła nie zapewnia cateringu.