ul. Ratuszowa 11, 03-450 Warszawa
Sekretariat pokój 108
Poniedziałek - Piątek 9:00 - 16:00
TEL. 505 052 231
Najbliższe terminy
Szkolenie Manager Gastronomii
Opis szkolenia
Czas szkolenia: 5 dni (42,5 godzin zegarowych).
Zajęcia: w godzinach 9.00-17.30 od poniedziałku do piątku.
Dla kogo przeznaczone jest szkolenie:
– dla osób pragnących rozpocząć pracę na stanowisku menadżera w branży gastronomicznej;
– dla obecnych menadżerów lub restauratorów;
– dla osób planujących otworzyć własny lokal gastronomiczny.
Zakres szkolenia:
Jest to kompleksowe szkolenie przygotowujące od podstaw do efektywnego zarządzania lokalem gastronomicznym. Szczegóły w zakładce program.
Materiały szkoleniowe:
Każdy uczestnik szkolenia otrzymuje w cenie kursu książkę "Wnętrza w gastronomii" Jolanty Nowak-Wicherskiej.
Więcej o tej książce znajdziesz tutaj.
Trener:
Krzysztof Ślesicki. Więcej w zakładce nasza kadra.
Miejsce:
Szkolenie organizowane jest w 8 miastach (szczegóły w zakładce miasta i terminy).
Termin:
Szkolenie odbywa się regularnie co około 3 miesiące w 8 miastach (najbliższe szkolenie sprawdź w zakładce terminy).
Certyfikat:
Manager Gastronomii w języku polskim i angielskim. Na wniosek uczestnika szkolenia, wystawiamy certyfikat również w innych językach obcych.
Cena: 1249 zł.
Płatności:
W celu rezerwacji miejsca na szkoleniu wymagana jest wpłata zaliczki 200zł (na szkolenie we Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie, Gdańsku, Łodzi, Katowicach i Szczecinie). Na szkolenie organizowane w Warszawie wpłata zaliczki nie jest wymagana.
Szkolenie organizowane jest we współpracy z HorArt HoReCa Academy Poland.
Szkoła nie zapewnia cateringu.