ul. Ratuszowa 11, 03-450 Warszawa
Sekretariat pokój 108
Poniedziałek - Piątek 9:00 - 16:00

TEL. 505 052 231   

KONTAKT GALERIA KURSY DLA BEZROBOTNYCHO NAS W MEDIACH
NASZA KADRA

Najbliższe terminy

Katowice
tryb tygodniowy:

19-23 sierpnia 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

18-22 listopada 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

2-6 marca 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

15-19 czerwca 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

Szczecin
tryb tygodniowy:

26-30 sierpnia 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

25-29 listopada 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

9-13 marca 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

22-26 czerwca 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

Łódź
tryb tygodniowy:

2-6 września 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

2-6 grudnia 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

16-20 marca 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

29 czerwca - 3 lipca 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

Warszawa
tryb tygodniowy:

9-13 września 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

20-24 stycznia 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

20-24 kwietnia 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

Wrocław
tryb tygodniowy:

16-20 września 2019 r. w godzinach 9.00-17.30 

tryb tygodniowy:

27-31 stycznia 2020 r. w godzinach 9.00-17.30 

tryb tygodniowy:

11-15 maj 2020 r. w godzinach 9.00-17.30 

Poznań
tryb tygodniowy:

23-27 września 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

3-7 lutego 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

18-22 maja 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

Kraków
tryb tygodniowy:

7-11 paźdzernika 2019 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

10-14 lutego 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

tryb tygodniowy:

25-29 maja 2020 r. w godzinach 9.00-17.30

Gdańsk
tryb tygodniowy:

4-8 listopada 2019 r. w godzinach 9.00-17.30 

tryb tygodniowy:

24-28 lutego 2020 r. w godzinach 9.00-17.30 

tryb tygodniowy:

1-5 czerwca 2020 r. w godzinach 9.00-17.30 

 

Szkolenie Manager Gastronomii

Opis szkolenia
 

 

Czas szkolenia: 5 dni (42,5 godzin zegarowych).

 

Zajęcia: w godzinach 9.00-17.30 od poniedziałku do piątku.

 

Dla kogo przeznaczone jest szkolenie:

– dla osób pragnących rozpocząć pracę na stanowisku menadżera w branży gastronomicznej;

– dla obecnych menadżerów lub restauratorów;

– dla osób planujących otworzyć własny lokal gastronomiczny.

 

Zakres szkolenia:

Jest to kompleksowe szkolenie przygotowujące od podstaw do efektywnego zarządzania lokalem gastronomicznym. Szczegóły w zakładce program.

 

Materiały szkoleniowe:

Każdy uczestnik szkolenia otrzymuje w cenie kursu książkę "Wnętrza w gastronomii" Jolanty Nowak-Wicherskiej.

Więcej o tej książce znajdziesz tutaj.

 

Wykładowcy:

Szczegóły w zakładce nasza kadra.

 

Miejsce:

Szkolenie organizowane jest w 8 miastach (szczegóły w zakładce miasta i terminy).

 

Termin: 

Szkolenie odbywa się regularnie co około 3 miesiące w 8 miastach (najbliższe szkolenie sprawdź w zakładce terminy).

 

Liczba uczestników:

Szkolenie odbywa się w grupach od 4 do 16 osób.

 

Certyfikat:

Manager Gastronomii w języku polskim i angielskim. Na wniosek uczestnika szkolenia, wystawiamy certyfikat również w innych językach obcych.

 

Cena: 1249 zł.

 

Płatności:

W celu rezerwacji miejsca na szkoleniu wymagana jest wpłata zaliczki 200zł.

 

 

Szkolenie organizowane jest we współpracy z HorArt HoReCa Academy Poland.

Szkoła nie zapewnia cateringu.