ul. Kłopotowskiego 11, Warszawa
Poniedziałek - Piątek 9:00 - 17:00

TEL. 505 052 231   

KONTAKT GALERIA KURSY DLA BEZROBOTNYCHO NAS W MEDIACH
NASZA KADRA

Szkolenie Manager Gastronomii

Opis szkolenia
 

 

Czas szkolenia: 5 dni (50 godzin lekcyjnych).

 

Zajęcia: w godzinach 9.00-17.30 od poniedziałku do piątku.

 

Dla kogo przeznaczone jest szkolenie:

– dla osób pragnących rozpocząć pracę na stanowisku menadżera w branży gastronomicznej;

– dla obecnych menadżerów lub restauratorów;

– dla osób planujących otworzyć własny lokal gastronomiczny.

 

Zakres szkolenia:

Jest to kompleksowe szkolenie przygotowujące od podstaw do efektywnego zarządzania lokalem gastronomicznym. Szczegóły w zakładce program.

 

Wykładowcy:

Szczegóły w zakładce O szkole.

 

Miejsce:

Szkolenie organizowane jest w 8 miastach (szczegóły w zakładce miasta i terminy).

 

Termin: 

Szkolenie odbywa się regularnie kilka razy w roku  (najbliższe szkolenie sprawdź w zakładce terminy).

 

Liczba uczestników:

Szkolenie odbywa się w grupach od 4 do 12 osób.

 

Certyfikat:

Manager Gastronomii w języku polskim i angielskim. Każdy certyfikat opatrzony jest hologramem uniemożliwiającym jego podrobienie. Na wniosek uczestnika szkolenia, wystawiamy certyfikat również w innych językach obcych.

 

Cena: 1200zł.

 

Płatności:

W celu rezerwacji miejsca na szkoleniu wymagana jest wpłata zaliczki 200zł.

 

 

Szkolenie organizowane jest we współpracy z HorArt HoReCa Academy Poland.

Szkoła nie zapewnia cateringu.