ul. Ratuszowa 11, 03-450 Warszawa
Sekretariat pokój 108
Poniedziałek - Piątek 9:00 - 16:00

TEL. 505 052 231   

KONTAKT GALERIA KURSY DLA BEZROBOTNYCHO NAS W MEDIACH
NASZA KADRA

Szkolenie Flair (Working Flair)

Opis szkolenia
 

Szkolenie Flair (Working Flair)

 

Jest to szkolenie od podstaw, nie trzeba mieć wcześniej żadnych umiejętności ani doświadczenia we flair!

 

Czas trwania: 5 dni

 

Godziny zajęć: 9.00-13.00 . Plus 2 godziny samodzielnego treningu (13.00-15.00)

 

Miejsce: szkolenie flair (working flair) organizowane jest tylko w Warszawie w Warsaw Flair Studio (ul. Tadeusza Borowskiego 2/13 )

Najbliższe terminy kursu flair możesz sprawdzić tutaj. 

 

Cena: 790 zł

Cena promocyjna: 690zł  - (cena promocyjna dla absolwetnów innych szkoleń w Ogólnopolskiej Szkole Barmanów).

 

Płatności: w celu rezerwacji miejsca na kursie flair wymagana jest wpłata zaliczki 200zł. Pozostała część opłaty przyjmowana jest na zajęciach.

 

Trenerzy:  Kacper Smarz, Szymon Hebel, Michał Kopka, Adam Cwalinski, Sebastian Kmiec, Mikołaj Gocel (Warsaw Flair Studio)

                      

 

Zakres szkolenia:

1. Wokring flair - metody pracy za barem z wykorzystaniem ewolucji.

2. Craft flair - efektowne nałożenia lodu oraz triki wykonywane za pomocą, miarki barmańskiej, łyżki, łopatki, serwetek i wielu innych przyrządów barmańskich.

3. Free pouring - nalania bez użycia jiggera, które usprawnią  twoją pracę za barem.

4. Exhibition flair - nauka tego stylu pozwoli Ci na swobodne wykonywanie całych sekwencji oraz poznasz wiele technik, które zadziwią gości przy barze.

 

Certyfikat: uczestnik po zdaniu egzaminu otrzymuje Certyfikat w języku polskim i angielskim (każdy certyfikat posiada unikalny hologram, który uniemożliwia jego podrobienie). Na wniosek uczestnika szkolenia, wystawiamy certyfikat również w innych językach obcych.

 

Egzamin: tylko praktyczny (możliwość nielimitowanych "poprawek", bez żadnych dodatkowych opłat).

 

Grupa: 3-10 osób

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.