Czekaj...
Temat: Co mamy w kieliszku?
Termin: 27 października 2022
Godzina rozpoczęcia: 18:00
Czas trwania: około 3-4 godziny
Cena: 150 zł
Dla absolwentów Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów udział w warsztatach jest bezpłatny.
Miejsce: Siedziba Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów - ul. Jagiellońska 58 lokal 128A, Warszawa
Dyplom: każdy uczestnik warsztatów otrzymuje dyplom poświadczający udział w nich.
Prowadzący:
Michał Stasiak - barman z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży. Michał jest oficjalnym przedstawicielem Żubrówki Bison Grass i Żubrówki Czarnej na polskim rynku.
Michał od kilkunastu lat jest aktywnym barmanem, związanym z branżą gastronomiczną. Swoje doświadczenie zdobywał w licznych lokalach niemal w całej Polsce, gdzie rozwijał swoją wiedzę na temat towaroznawstwa i miksologii. W trakcie swojej kariery z powodzeniem brał też udział w wielu konkursach barmańskich organizowanych przez światowe marki alkoholowe. Zajmował w nich wielokrotnie miejsca na podium.
Opis:
Co mamy w kieliszku?
1. Historia wódki w pigułce;
2. Wódka kiedyś, a dziś;
3. Surowiec i jego wpływ na alkohol;
4. Blind test i porównanie próbek.