Czekaj...
Temat: How to blend a perfect rum - Bacardi Aguardiente & Redestilado
Termin: 13 listopada 2024
Godzina rozpoczęcia: 18:00
Czas trwania: około 2 godziny.
Cena: 150 zł
Dla absolwentów Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów udział w warsztatach jest bezpłatny.
Miejsce: Siedziba Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów - ul. Jagiellońska 58 lokal 128A, Warszawa
Dyplom: każdy uczestnik warsztatów otrzymuje dyplom poświadczający udział w nich.
Prowadzący:
Dawid Wróblewski
Dawid, pochodzący z Tychów, jest pasjonatem alkoholi mocnych oraz sztuki tworzenia koktajli. Związany z branżą alkoholową od ponad dekady, zdobywał doświadczenie głównie w belgijskim regionie Flamandzkim, stołecznej Warszawie oraz w Krakowie, gdzie przez ostatnie lata pełnił funkcję generalnego managera w Mercy-Brown. Miejsce to zasłużyło na prestiżowe wyróżnienie „Top 50 of Discovery”, co stanowi zaszczyt dla niewielu lokali w Polsce. Dawid pracował w różnorodnych barach, prowadził innowacyjne projekty koktajlowe i konsultacje, a także współpracował z licznymi markami alkoholowymi przy tworzeniu receptur i szkoleń edukacyjnych. Był również ambasadorem marek bezalkoholowych. Uwielbia inspirować się trendami koktajlowymi z całego świata a w zaciszu domowym hobbistycznie zajmuje się tworzeniem muzyki hip-hopowej.
Opis:
How to blend a perfect rum -Bacardi Aguardiente & Redestilado
Warsztaty poświęcone marce Bacardi. Dowiemy się na nich więcej o kategorii alkoholu jaką jest rum, poznamy metodom produkcji oraz jego rodzaje. Poznamy na nich bogatą historie marki Bacardi, firmy która powstała w 1862 roku i jest największą na świecie rodzinną firmę alkoholową.