Czekaj...
Temat: Degustacja koniaków Château de Montifaud & Pierre Vallet - Crimston Spirits
Termin: 30 października 2024
Godzina rozpoczęcia: 18:00
Czas trwania: około 2 godziny.
Cena: 150 zł
Dla absolwentów Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów udział w warsztatach jest bezpłatny.
Miejsce: Siedziba Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów - ul. Jagiellońska 58 lokal 128A, Warszawa
Dyplom: każdy uczestnik warsztatów otrzymuje dyplom poświadczający udział w nich.
Prowadzący:
Aleksander Grabarek - Head of Sales w Crimston Spirits
Barman, od ponad 12 lat związany z warszawską gastronomią. Swoje doświadczenie zdobywał na wszelakich stanowiskach gastronomicznych, od runnera po managera lokalu pracując w takich miejscach jak Foksal XVIII, Jackpot czy level 27. Od 2022 roku związany z firmą Crimston Spirits, w której odpowiedzialny jest za wprowadzanie nowych produktów alkoholowych na polski rynek.
Opis:
Zapraszam serdecznie na degustację oraz szkolenie na temat dwóch marek koniaków - Château de Montifaud & Pierre Vallet. Podczas szkolenia dowiecie się czym jest koniak, jak go pić, czym różni się od brandy, jakie są jego rodzaje i wielu innych ważnych informacji oraz ciekawostek na jego temat. Oprócz tego będziecie mieli okazję poznać historię marek Château de Montifaud & Pierre Vallet oraz spróbować 5 wybranych koniaków.