Kursy barmańskie | Ogólnopolska Szkoła Barmanów | Warszawa

Czekaj...

Nasza kadra

Krzysztof Ślesicki

Urodzony w 1977 r., z wykształcenia ekonomista. Na stanowiskach menadżerskich w gastronomii pracuje od 2006 r. Wcześniej doświadczenie na kierowniczych stanowiskach zdobywał w dużych firmach zajmujących się dietetyką sportową i suplementacją. W latach 2007-2013 prowadził jako general manager restaurację na warszawskiej Ochocie.

Od 2010 roku pracuje na zlecenia inwestorów otwierających lokale gastronomiczne w Warszawie i na Pomorzu. Pomaga otwierać lokale gastronomiczne i reaktywować już istniejące, wprowadzać odpowiednie standardy, przeprowadza szkolenia baristyczne i kelnerskie dla obsługi lokali (zarówno nowych jak i tych już funkcjonujących).

Pracuje jako konsultant-manager do prowadzenia restauracji i wprowadzania zmian w strefie zarządzania kuchnią oraz obsługą kelnerską. Specjalizuje się w optymalizacji kosztów oraz pozyskiwaniem i negocjowaniem kontraktów z partnerami strategicznymi.

Od 2015 roku do dnia dzisiejszego dzięki bogatemu doświadczeniu zdobytemu na przestrzeni lat jest wykładowcą w HorArt HoReCa Academy Poland.

Od 2015 roku rozpoczął współpracę jako wykładowca w wyższej szkole VIAMODA w Warszawie, gdzie prowadzi blok zajęć związanych z autoprezentacją, komunikacją i technikami perswazji "NLP" dla I semestru. Zajmuję się outsourcingiem kelnerskim dla największych firm cateringowych.

Krzysztof otwierał na zlecenie inwestorów, audytował lub doradzał m.in. w : Restauracja Enjoy, Restauracja Fura Smaku, Restauracja Repeta , Hotel Via Apia, Restauracja Azyl, Dzikie Pola restauracja Polska, restauracja The Black Rock, Restauracja Modra Odra, Restauracja Versilia, Crepes, Restauracja RODA, Ziemniak i spółka, Filharmonia Smaku, Restauracja CHICAGO BAR & GRILL, Cocktail Bar HOLA-HOLA.

Napisali o nas