Czekaj...
Najchętniej wybierane szkolenie barmańskie w Polsce. Zarówno dla osób bez doświadczenia, jak i tych już pracujących za barem. Cztery dni intensywnych praktycznych zajęć, po siedem godzin dziennie. Efektywne metody nauczania, stawiające na realne przygotowanie do pracy we współczesnych barach.
Najbardziej rozbudowane i kompleksowe szkolenie barmańskie w Polsce. Dziesięć dni, sześciu trenerów, szeroki przekrój tematyczny. Zarówno dla osób początkujących, jak i tych z długim stażem za barem. Certyfikaty Barmana II stopnia Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów i Managera baru HorArt HoReCa Academy Poland.
Kompleksowe pięciodniowe szkolenie z zarządzania różnymi typami lokali gastronomicznych. Nowoczesne podejście do branży HoReCa, analiza kluczowych aspektów związanych z otwieraniem i prowadzenia rentownej działalności. Skupiamy się na praktycznych aspektach popartych prawdziwymi przykładami.
Prawo w gastronomii, to szkolenie dedykowane dla wszystkich chętnych. Przeznaczone dla przyszłych i obecnych managerów, a także dla właścicieli lokali gastronomicznych. Na szkoleniu analizujemy najważniejsze aspekty prawne związane z działalnością w branży HoReCa. Zwracamy uwagę na możliwe zagrożenia i pułapki.
Pięciodniowe szkolenie praktyczne z najbardziej efektownego stylu pracy za barem, obejmujące tematykę: wokring flair, craft flair, free pouring , exhibition flair. Specjalistyczna sala treningowa. Szkolenie od podstaw, nie trzeba mieć wcześniej żadnych umiejętności ani doświadczenia we flair.
Praktyczne dwudniowe szkolenie z obsługi gości w różnych typach lokali gastronomicznych. Przeznaczone dla osób początkujących, które planują rozpoczęcie pracy, a także dla zawodowych kelnerów i innych pracowników gastronomii. Szkolenie obejmuje naukę różnych serwisów i metod obsługi.
Dwudniowe szkolenie wprowadzający w świat wina. Rozbudowany moduł łączenia wina z potrawami. Szerokie menu degustacyjne, czternaście win z całego świata, poznawanych w towarzystwie odpowiednio dobranych przekąsek. Przeznaczone zarówno dla osób pracujących w branży, jak i miłośników wina niezwiązanych z gastronomią.
Szkolenie odkrywające złożony i aromatyczny świat kawy. Doskonale przygotowuje do pracy w profesjonalnych kawiarniach. Obejmuje przygotowanie perfekcyjnego espresso oraz napojów na jego bazie, a także naukę latte art. Poza obsługą ekspresu ciśnieniowego, w programie są także alternatywne metody parzenia kawy.
Szkolenie Latte Art przeznaczone jest zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych w technice latte art. Opiera się ono tylko na praktycznej nauce i treningu latte art, nie poruszamy na nim innych aspektów pracy baristy. Prowadzone jest przez Łukasza Stępniaka.
„Warsztaty barmańskie – zmiksuj zabawę z nauką” - są to kilkugodzinne warsztaty koktajlowe. Może w nich wziąć udział każdy, kto chce przez chwilę stanąć za profesjonalnym barem, miło spędzić czas, a przy tym nauczyć się paru barmańskich umiejętności. Niewykluczone, że po nich złapiesz bakcyla, a barmaństwo pochłonie Cię na zawsze.
The First Degree bartending training course of the Polish Bartender School is the most popular course for current and future bartenders in Poland. The training is conducted entirely in English.
Warsztaty tematyczne Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów są kilkugodzinnymi sesjami w stylu master class, mającymi na celu podniesienie wiedzy i umiejętności uczestników.