Czekaj...
Najchętniej wybierane szkolenie barmańskie w Polsce. Zarówno dla osób bez doświadczenia, jak i tych już pracujących za barem. Cztery dni intensywnych praktycznych zajęć, po siedem godzin dziennie. Efektywne metody nauczania, stawiające na realne przygotowanie do pracy we współczesnych barach.
Najbardziej rozbudowane i kompleksowe szkolenie barmańskie w Polsce. Dziesięć dni, sześciu trenerów, szeroki przekrój tematyczny. Zarówno dla osób początkujących, jak i tych z długim stażem za barem. Certyfikaty Barmana II stopnia Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów i Managera baru HorArt HoReCa Academy Poland.
Kompleksowe pięciodniowe szkolenie z zarządzania różnymi typami lokali gastronomicznych. Nowoczesne podejście do branży HoReCa, analiza kluczowych aspektów związanych z otwieraniem i prowadzenia rentownej działalności. Skupiamy się na praktycznych aspektach popartych prawdziwymi przykładami.
Pięciodniowe szkolenie praktyczne z najbardziej efektownego stylu pracy za barem, obejmujące tematykę: wokring flair, craft flair, free pouring , exhibition flair. Specjalistyczna sala treningowa. Szkolenie od podstaw, nie trzeba mieć wcześniej żadnych umiejętności ani doświadczenia we flair.
Praktyczne dwudniowe szkolenie z obsługi gości w różnych typach lokali gastronomicznych. Przeznaczone dla osób początkujących, które planują rozpoczęcie pracy, a także dla zawodowych kelnerów i innych pracowników gastronomii. Szkolenie obejmuje naukę różnych serwisów i metod obsługi.
Dwudniowe szkolenie wprowadzający w świat wina. Rozbudowany moduł łączenia wina z potrawami. Szerokie menu degustacyjne, czternaście win z całego świata, poznawanych w towarzystwie odpowiednio dobranych potraw i przekąsek. Przeznaczone zarówno dla osób pracujących w branży, jak i miłośników wina niezwiązanych z gastronomią.
Szkolenie odkrywające złożony i aromatyczny świat kawy. Doskonale przygotowuje do pracy w profesjonalnych kawiarniach. Obejmuje przygotowanie perfekcyjnego espresso oraz napojów na jego bazie, a także naukę latte art. Poza obsługą ekspresu ciśnieniowego, w programie są także alternatywne metody parzenia kawy.