Czekaj...
Dla kogo przeznaczone jest szkolenie:
Czas trwania: 5 dni (42,5 godzin zegarowych).
Godziny zajęć: w godzinach 9.00-17.30 od poniedziałku do piątku.
Cena: 2349 zł brutto.
Płatności: W celu rezerwacji miejsca na szkoleniu wymagana jest wpłata zaliczki 200zł (na szkolenie we Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie, Gdańsku, Łodzi, Katowicach i Szczecinie).
Do momentu wpłaty zaliczki, zapis na szkolenie traktowany jest jako zapis wstępny (nie gwarantuje rezerwacji miejsca na konkretny termin).
Na szkolenie organizowane w Warszawie wpłata zaliczki nie jest wymagana.
Materiały: każdy uczestnik szkolenia otrzymuje w cenie kursu książkę Wnętrza w gastronomii Jolanty Nowak-Wicherskiej.
Wykładowcy: Karolina Pasoń, Krzysztof Ślesicki
Zakres szkolenia: Jest to kompleksowe szkolenie przygotowujące od podstaw do efektywnego zarządzania lokalem gastronomicznym.
Szczegóły w zakładce program.
Certyfikat: Manager Gastronomii w języku polskim i angielskim. Na wniosek uczestnika szkolenia, wystawiamy certyfikat również w innych językach obcych.
Zajęcia dodatkowe: każdy absolwent szkolenia w Ogólnopolskiej Szkole Barmanów ma prawo bezpłatnie uczestniczyć w organizowanych regularnie przez szkołę Warsztatach tematycznych.
Krótki opis kursu:
Jest to intensywne szkolenie obejmujące wszystkie strategiczne obszary zarządzania w branży HoReCa. Przez pięć dni po osiem godzin dziennie rozkładamy na nim na czynniki pierwsze wszystkie składowe sukcesu nowoczesnego lokalu gastronomicznego.
Słowem kluczem na tym szkoleniu jest rentowność. Analizując kolejne etapy otwarcia i zarządzania obiektem gastronomicznym, skupiamy się na efektywności i rentowności proponowanych rozwiązań.
Uważamy, że takie spojrzenie na gastronomię jest kluczowe, gdyż w Polsce według różnych statystyk od 50% do nawet 70% nowych lokali gastronomicznych upada po pierwszych dwóch latach działania.
Dlatego nasz kurs jest mocno osadzony w otaczającej nas rzeczywistości , prowadzony jest przez czynnych zawodowo managerów i restauratorów. Praktyków , a nie teoretyków. Uczymy rozwiązań sprawdzonych w praktyce, a nie tylko dobrze wyglądających na papierze, lecz niemożliwych do wprowadzania w realiach polskiej gastronomii.
Szkolenie to określane jest również mianem kursu manager restauracji, jednak ta nazwa nie oddaje w pełni zakresu tego szkolenia, gdyż obejmuje on znacznie szerszą perspektywę niż tylko tradycyjna restauracja.
Szkolenie organizowane jest we współpracy z HorArt HoReCa Academy Poland.
Szkoła nie zapewnia cateringu.