Czekaj...
Związany z gastronomia od 2007 roku. Choć miała to być praca jedynie "na chwilę", okazała się sposobem na życie. Próbował przez krótki czas pracy na etacie od 8 do 16 z wolnymi weekendami, jednak szybko się przekonał, że to zdecydowanie nie dla niego. W swojej dotychczasowej karierze pracował w klubach, koktajl-barach, champagne-barach, klubach sezonowych na plaży, barach restauracyjnych, na weselach, eventach oraz pełnił funkcje kierownicze w jednej z najprężniej rozwijających się firm gastronomicznych w Polsce.
Gastronomia to jego branża, praca i pasja. Cechuje go ciekawość, nie zadowala się łatwymi odpowiedziami. Uwielbia w pracy połączenie psychologii, technik kulinarnych i... nauki ścisłej. Jeśli nie wiesz czemu może służyć sól w koktajlach lub czy styl wstrząsania ma istotne znaczenie, on chętnie to wyjaśni.
Studiował weterynarię, socjologię i ekonomię. Projektuje i planuje zbudować własny dom z kontenerów. Lubi podróżować bez szczególnego planu, trenuje sztuki walki, a jeśli znajdzie chwilę lubi czytać przy szklance doskonałego Old Fashioned. Ostatnimi czasy fascynuje go AI, specjalizuje się we wdrażaniu rozwiązań sztucznej inteligencji do świata gastronomii. Jest właścicielem firmy Craft Bar Workshop, zajmującą się sprzedażą sprzętu barmańskiego.