Kursy barmańskie | Ogólnopolska Szkoła Barmanów | Warszawa

Czekaj...

Warsztaty tematyczne

Opis warsztatu

Temat: Cazcabel - od uprawy agawy do butelki tequili

Termin: 27 marca 2024

Godzina rozpoczęcia: 18:00

Czas trwania: około 2 godziny. 

Cena: 150 zł
Dla absolwentów Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów udział w warsztatach jest bezpłatny.

Miejsce: Siedziba Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów - ul. Jagiellońska 58 lokal 128A, Warszawa

Dyplom: każdy uczestnik warsztatów otrzymuje dyplom poświadczający udział w nich.

Prowadzący: 

Piotr Kujawiak – barman z ponad dziesięcioletnim stażem, który doświadczenie zdobywał w barach w Polsce oraz Wielkiej Brytanii. W swojej karierze zawsze stawiał na rozwój swoich pasji i umiejętności, co skutkowało udziałem w wielu konkursach barmańskich.
Pracował w klubach, barach koktajlowych, hotelowych a nawet w barze na wyścigach konnych. Od kilku lat pracuje również jako szkoleniowiec, gdzie ma ogromną przyjemność przekazywać wiedzę i umiejętności młodym adeptom sztuki barmańskiej. Od tego roku również ambasador marek Angostura, Cucielo, Portobello i Stumbras w Polsce.
Prywatnie - dumny sosnowiczanin, fan dobrego humoru, gotowania, gastro turystyki oraz pasjonat świata alkoholi. 

 

 

Opis: 

Cazcabel - od uprawy agawy do butelki tequili

Cazcabel to niewielki producent tequili, który przez cztery pokolenia zajmował się głównie uprawą agawy błękitnej. W trakcie szkolenia poznamy historię meksykańskich jimadores a także proces powstawania tequili i prześledzimy początki marki Cazcabel.

 

 

To nas wyróżnia:

Dzień próbny, ZA DARMO, bez zobowiązań
Czytaj więcej >
Gwarancja braku odwołania
Czytaj więcej >
Giełda pracy dla absolwentów
Czytaj więcej >